IKLAN (Klik pada gambar)

Thursday, January 20, 2011

Ultramarines (2010) DVDRip 350mb


Movie Info

http://www.imdb.com/title/tt1679332/
[FORMAT]:…………………..[ Matroska
[AWARDS]:…………………..[ none
[GENRE]:……………………[ Animation | Sci-Fi
[FILE SIZE]:………………..[ 350 MiB
[NO OF CDs]:………………..[ 1
[RESOLUTION]:……………….[ 720*400
[ASPECT RATIO]:……………..[ 16:9
[FRAME RATE]:……………….[ 23.976 fps
[LANGUAGE ]:………………..[ English
[SUBTITLES]:………………..[ muxed
[ORIGINAL RUNTIME]:………….[ 01:16:00
[RELEASE RUNTIME]:…………..[ 01:16:00
[SOURCE]:…………………..[ DVDRIP.WBZ
[Encoder]:………………….[ scOrp
[iMDB RATING]:………………[ 6.7/10


Download Links

http://www.mediafire.com/file/09fybu9w56319tc/UltMrns.2010.DVDRip_mevielinksmediafire.mkv.001

http://www.mediafire.com/file/qjz6buqczl8eiz6/UltMrns.2010.DVDRip_mediafiremoviez.com.mkv.002

http://www.mediafire.com/file/ok1wiwzob4dsi6w/UltMrns.2010.DVDRip_movielinksmediafire.mkv.003
Read more

The Big Bang (2011) DVDRIP 375MB


Movie Info
http://www.imdb.com/title/tt1307873/
[FORMAT]:…………………..[ Matroska
[AWARDS]:…………………..[ none
[GENRE]:……………………[ Action | Mystery | Thriller
[FILE SIZE]:………………..[ 375 MiB
[NO OF CDs]:………………..[ 1
[RESOLUTION]:……………….[ 640x272
[ASPECT RATIO]:……………..[ 2:35:1
[FRAME RATE]:……………….[ 25 fps
[LANGUAGE ]:………………..[ English
[SUBTITLES]:………………..[ none
[ORIGINAL RUNTIME]:………….[ 01:36:00
[RELEASE RUNTIME]:…………..[ 01:33:00
[SOURCE]:…………………..[ DVDRIP.COSMiC


Download Links

http://www.mediafire.com/file/p3cjup42x5m7ya5/thbgbng_movielinksmediafire.mkv.001

http://www.mediafire.com/file/8pwfsgvmqcnj049/thbgbng_movielinksmediafire.mkv.002

http://www.mediafire.com/file/mj2tqxdc45p62j1/thbgbng_movielinksmediafire.mkv.003


Read more

SOFTWARE WAJIB ADA

DOWNLOAD SOFTWARE NI.


1. SOFTWARE DOWNLOAD MOVIE



sila rujuk cara download yer kalau nak laju korang punyer speed download..


2. SOFTWARE BUKAK FILE



kalau format rar atau zip...bukak file tu gune software ni...

n then, extract file kat dekstop or kat document (button dia ade kat atas)

dah siap extract, baru r boleh tgok citer.


3. SOFTWARE COMBINE CERITA YANG ADA PART (yang ada tuliz 001,002,003)

CONTOH: magika.avi.001

magika.avi.002



P/S: Bukak file join yer..pastu klik input..cari file movie download tadi..n then klik start.


4. SOFTWARE PLAYER KALAU TAK BOLEH PLAY MOVIE







Read more

CARA DOWNLOAD

ala.....download mudah jer....x der la susah mane pun....

BUKAK LINK DOWNLOAD...Pastu DOWNLOAD la....

tapi aku bagitau gak la cara nak download ni.....

Link download ade banyak jenis....antaranya...


1. Rapidshare


Link ni mmg famous...tapi aku x suke sangat download dari link ni...coz ade byk problem dan lambat sgt download...


2. Mega upload


Link ni mmg ok...download pn laju...nak download dari megaupload mmg senang...

mula2..masuk kan no.security kat ruangan kosong...



lepas korang isi..akan keluar jangka masa...tunggu jangka masa tu habis...baru klik download..



PASTU BARU R KLIK REGULAR DOWNLOAD....Dah boleh download dah...yahuuu...



tapi kadang2 ade problem gak..macam xley download....huhuhu



3. Hotfile


Yang ni pun laju gak download....tapi leceh or payah sikit la....coz kene download 1 per 1...

baru boleh download....xder masuk2 kod pun...klik jer regular download....

nanti akan keluar page baru..cakap "clik here to download"

Mudah jer....kalu x ley download...macam dia cakap

" You are currently downloading..

Free users are allowed to only one parallel download"..

tutup dulu connection internet...lam masa 10-15 minute la...

pastu smbung semula connect...nnt boleh la download....


4. Mediafire



Yang ni paling best....mudah giler nak download...coz kat situ boleh nampak button nak download....

ade banyak lagi...tapi yang ni jer la yg dapat aku boleh bagitau....yang lain, same jer....


MANE LINK DOWNLOAD??

Bagi yang x tahu la...link download ade pada gambar DOWNLOAD ataupun pada text...

Klik kat gambar Download or Text (contoh: download part1)

Nanti akan keluar windows baru untuk korang download...

SELAMAT MENDOWNLOAD...

Software nak download citer???

ade banyak....tapi aku guna INTERNET DOWNLOAD MANAGER(IDM)

jer...

laju giler download citer...sekejap jer dah siap...

Lepas download....install k...

Siap install....bukak IDM tu....

lepas tu...klik kat option-connection



dah bukak connection...pilih jenis connection....pilh LAN 10Mbs



dah pilih LAN 10Mbs...pilih lagi sekali... pilih Others...default maksimun tukar dari 8 menjadi 16..



lepas tu ...klik OK...korang punyer download lepas ni..akan laju la..cepat sikit korang download...

Read more

The Green Hornet (2011) TS 720p 550MB



Movie Info

http://www.imdb.com/title/tt0990407/
[FORMAT]:…………………..[ Matroska
[AWARDS]:…………………..[ none
[GENRE]:……………………[ Action | Crime | Thriller
[FILE SIZE]:………………..[ 550 MiB
[NO OF CDs]:………………..[ 1
[RESOLUTION]:……………….[ 1280x544
[ASPECT RATIO]:……………..[ 2.35:1
[FRAME RATE]:……………….[ 25 fps
[LANGUAGE ]:………………..[ English
[SUBTITLES]:………………..[ none
[ORIGINAL RUNTIME]:………….[ 01:51:00
[RELEASE RUNTIME]:…………..[ 01:51:00
[SOURCE]:…………………..[ iMAGiNE


Download Links :

http://www.mediafire.com/file/occ4ti6buiyj1wx/thgrnhtmnyt_movielinksmediafire.mkv.001

http://www.mediafire.com/file/clqpekxs8b16d1c/thgrnhtmnyt_movielinksmediafire.mkv.002

http://www.mediafire.com/file/034r1wrchbiz1o1/thgrnhtmnyt_movielinksmediafire.mkv.003

http://www.mediafire.com/file/n76jh0vyebgn470/thgrnhtmnyt_movielinksmediafire.mkv.004




Read more

Bruce Lee My Brother (2010) BRRip 755MB


Movie Info
http://www.imdb.com/title/tt1482989/
[FORMAT]:…………………..[ Matroska
[AWARDS]:…………………..[ none yet
[GENRE]:……………………[ Biography | Drama
[FILE SIZE]:………………..[ 750 MB
[NO OF CDs]:………………..[ 1
[RESOLUTION]:……………….[ 1280x544
[ASPECT RATIO]:……………..[ 2.35.1
[FRAME RATE]:……………….[ 24 fps
[LANGUAGE ]:………………..[ Mandarin
[SUBTITLES]:………………..[ muxed : english
[ORIGINAL RUNTIME]:………….[ 02:09:00
[RELEASE RUNTIME]:…………..[ 02:09:00
[SOURCE]:…………………..[ BRRip

Download Links




Read more

Blue Valentine (2010) DVDSCR 500MB



Movie Info



http://www.imdb.com/title/tt1120985/
[FORMAT]:…………………..[ Matroska
[AWARDS]:…………………..[ Nominated for 2 Golden Globes. Another 7 nominations
[GENRE]:……………………[ Drama | Romance
[FILE SIZE]:………………..[ 500 MiB
[NO OF CDs]:………………..[ 1
[RESOLUTION]:……………….[ 720x432
[ASPECT RATIO]:……………..[ 1.667
[FRAME RATE]:……………….[ 23.976 fps
[LANGUAGE ]:………………..[ English
[SUBTITLES]:………………..[ none
[ORIGINAL RUNTIME]:………….[ 01:52:00
[RELEASE RUNTIME]:…………..[ 01:52:00
[SOURCE]:…………………..[ DVDSCR.TiMPE


Download Links



Read more

Unstoppable (2010) R5

Fileserve
http://www.fileserve.com/file/X2Eng5M/BKP_UNSPLBE.part1.rar
http://www.fileserve.com/file/4fGEyta/BKP_UNSPLBE.part2.rar
http://www.fileserve.com/file/MQBekBJ/BKP_UNSPLBE.part3.rar
http://www.fileserve.com/file/9vZJNnN/BKP_UNSPLBE.part4.rar

Mediafire
http://www.mediafire.com/download.php?4g8i58kgwonk4kk
http://www.mediafire.com/download.php?3xar45cruox1aqn
http://www.mediafire.com/download.php?bjj6tay0nn4bfil
http://www.mediafire.com/download.php?mpzeb0zkj96vtnh

Password : lucky
Read more

Tomorrow when the war began (2010) 720p

Fileserve
http://www.fileserve.com/file/TENBEZu/Tomorrow.when.the.war.began.part1.rar
http://www.fileserve.com/file/BGV8cpt/Tomorrow.when.the.war.began.part4.rar
http://www.fileserve.com/file/VR8Q22y/Tomorrow.when.the.war.began.part3.rar
http://www.fileserve.com/file/Vbtt7Fx/Tomorrow.when.the.war.began.part2.rar

Mediafire
http://www.mediafire.com/download.php?pkfk4yyk4lcev3l
http://www.mediafire.com/download.php?lqt82pa40esd3g8
http://www.mediafire.com/download.php?dolr655p2p05aty
http://www.mediafire.com/download.php?1bazicu4fkzfafb

Password : lucky
Read more

Saw 3D (2010) 300MB

Fileserve
http://www.fileserve.com/file/a9k8pzd/BKP_BSBABW7.part4.rar
http://www.fileserve.com/file/WnMfPUu/BKP_BSBABW7.part2.rar
http://www.fileserve.com/file/E2vS2RG/BKP_BSBABW7.part3.rar
http://www.fileserve.com/file/qj7tBJy/BKP_BSBABW7.part1.rar

Mediafire
http://www.mediafire.com/download.php?co5ovzvn43vg4h9
http://www.mediafire.com/download.php?nl2fo9a739psxmo
http://www.mediafire.com/download.php?o61be545115vdjt
http://www.mediafire.com/download.php?opd7aeeock9dtce

Password : lucky
Read more

Takers (2010) / DVDRip / MKV / 400 MB

Plot:A notorious group of criminals continue to baffle police by pulling off perfectly executed bank robberies. They are in and out like clockwork, leaving no evidence behind and laying low in between heists. But when they attempt to pull off one last job with more money at stake than ever before, the crew may find their plans interrupted by a hardened detective who is hell-bent on solving the case.


Genres: Action/Adventure and Crime/Gangster

Running Time: 1 hr. 47 min.

Release Date: August 27th, 2010 (wide)

MPAA Rating: PG-13 for intense sequences of violence and action, a sexual situation/partial nudity and some language.

Distributors:
Sony Pictures Releasing

U.S. Box Office: $57,744,720

Read more

Black Swan (2010) / DVDRip / MKV / 400 MB

Plot: Nina (Portman) is a ballerina in a New York City ballet company whose life, like all those in her profession, is completely consumed with dance. She lives with her obsessive former ballerina mother Erica (Hershey) who exerts a suffocating control over her. When artistic director Thomas Leroy (Cassel) decides to replace prima ballerina Beth MacIntyre (Ryder) for the opening production of their new season, Swan Lake, Nina is his first choice. But Nina has competition: a new dancer, Lily (Kunis), who impresses Leroy as well. Swan Lake requires a dancer who can play both the White Swan with innocence and grace, and the Black Swan, who represents guile and sensuality. Nina fits the White Swan role perfectly but Lily is the personification of the Black Swan. As the two young dancers expand their rivalry into a twisted friendship, Nina begins to get more in touch with her dark side - a recklessness that threatens to destroy her.
Read more

Buried (2010) / DVDRip / MKV / 400 MB

Plot: Paul Conroy is not ready to die. But when he wakes up 6 feet underground with no idea of who put him there or why, life for the truck driver and family man instantly becomes a hellish struggle for survival. Buried with only a cell phone and a lighter, his contact with the outside world and ability to piece together clues that could help him discover his location are maddeningly limited. Poor reception, a rapidly draining battery, and a dwindling oxygen supply become his worst enemies in a tightly confined race against time - fighting panic, despair and delirium, Paul has only 90 minutes to be rescued before his worst nightmare comes true.


Production Status: Released

Logline: Paul Conroy is not ready to die. Beaten and buried in a wooden box by Iraqi insurgents who attacked his civilian convoy, Conroy is left with only a cell phone, a lighter and 90 minutes to save his own life.

Genres: Thriller and Mystery

Running Time: 1 hr. 34 min.

Release Date: September 24th, 2010 (limited), October 8th (wide)

MPAA Rating: R for language and some violent content.

Distributors:
Lionsgate

Read more

Magika (2010) DVDRip [Malay] Eng.Sub MKV



:“Magika”, Malaysia’s first musical feature film, tells the tale of two siblings Malik and Ayu as they embark on a journey in a surreal mythical world, where trees, animals and all flora & fauna converse… where good & bad are portrayed in a muted, non-violent manner. Their fairytale adventure takes us through popular Malay legends and myths, encountering numerous characters from Malay folklore such as Orang Bunian, Nenek Kebayan, Jin, Badang, Naga Tasik Chini, Hang Tuah and others…


Download Link:

Mediafire Link:

Read more

Jangan Pandang Belakang Congkak 2 (2010) DVDRip [Malay] MKV



Setelah berjaya memulihkan Punai, Asmat dan Johan serta berjaya menewaskan Mustika dalam JPBC yang lalu, Pak Mor yang cedera itu terus menuju ke anak sungai. Di tepi sungai, Pak Mor duduk bersila dan mula membaca jampi menteranya. Semakin lama semakin laju Pak Mor membaca jampi manteranya. Serentak angin mula bertiup. Semakin lama semakin kencang angin bertiup mengikut kelajuan Pak Mor membaca jampi manteranya.
Tiba-tiba tubuh Pak Mor mula mengelupur. Mulutnya masih kumat kamit membaca jampi manteranya. Tiba-tiba Pak Mor kejang dan serentak dengan itu satu gumpalan asap keluar dari tubuh Pak Mor dan asap itu muncul Mustika. Setelah Mustika keluar dari tubuh Pak Mor, Pak Mor kembali pulih seperti sedia kala. Rupa-rupanya Pak Mor ada hubungan dengan Mustika dan mereka telah berpakat untuk mengambil semua harata dan saka-saka Pak Sudir setelah kematian Pak Sudir….




Download Link:

Mediafiire Link: Part 1 / Part 2 / Part 3
Fileserve Link: Click Here
Read more

Zoo [2010] DVDRip (Malay) MKV





Link download mediafire

Read more

Lagenda Budak Setan [2010] DVDRip ENG.Hardsub.MKV




Release Date: 3 June 2010 (Malaysia)
Genre: Drama | Romance
Language : Malay
Subtitle : English
Cast: Farid Kamil,Lisa Surihani,Que Haidar

Kasyah bersama rakan sekumpulannya, Sapi, Man dan Cin Cai merupakan pelajar nakal yang sering membuat onar dan terkenal kerana sering dikenakan tindakan disiplin. Mereka juga melabelkan kumpulan mereka sebagai anti perempuan. Namun, sikap dan kenakalan Kasyah berubah dengan kemunculan pelajar baru, Ayu. Ayu telah benar – benar menambat hati dan perasaan Kasyah, membuat dia jatuh cinta. Ayu mencabar Kasyah untuk berubah dan sebagai syarat untuk dia menerima Kasyah. Episod baru hidup Kasyah pun bermula.

Link: Mediafire

Part 1
Part 2
Read more

Kapoww Atoi The Ajaib Boy [2010] DVDRip MKV

Read more

Cuti-Cuti Cinta (2010)[Malay] DVDRip Eng.Hardcored MKV




Sinopsis
Filem ini berkisarkan Eava Ealiana (lakonan Nora Danish) yang merupakan seorang pengarah di sebuah syarikat kepunyaan bapanya, Tan Sri Zaini (lakonan Zaibo). Sebagai anak tunggal kesayangan, Eava dilimpahi dengan penuh kasih sayang dan kemewahan.

Apabila dewasa, Eava yang berkelulusan luar negeri bekerja di syarikat ayahnya. Eava merupakan seorang yang terlalu cerewet tentang segala-galanya, sombong dan suka membangga diri. Dia juga sering membebel jika tidak puas hati dan sangat tegas.
Pekerja-pekerjanya (lakonan ahli The Fabulous Cats) lebih takutkan Eava berbanding ayahnya. Tan Sri Zaini mempunyai seorang kawan rapat, Datuk Hamzah yang mempunyai seorang anak lelaki, Remy (Zed Zaidi).

Remy seorang playboy yang cuma tahu menghabiskan harta ayahnya sahaja. Remy dan Eava disatukan atas tujuan perniagaan dan niat Datuk Hamzah adalah untuk membolot harta Tan Sri Zaini.


CLICK BELOW FOR DOWNLOAD MOVIE
Read more

Aku Masih Dara (2010) DVDRip avi 300MB



Sofea (Raja Farah) , Hani (Diana Amir) dan Aleesya (Yana) merupakan kawan baik walaupun berlainan latarbelakang. Masing masing mempunyai pandangan yang berbeza tentang islam. Setiap malam mereka akan ke disko dan melakukan maksiat. Sofea berbeza , beliau hanya menyimpan "mahkotanya" untuk seorang lelaki yang akan membimbingnya ke jalan allah. Kemunculan Daus (Ashraf Muslim) mengubah persepsi Sofea terhadap islam.



Download Link:

Mediafire Link:
Fileserve Link:
Read more

Damping Malam (2010) 300MB MKV (MEDIAFIRE) (UPDATE)



Mengisahkan WADI (36) dengan isterinya KU KHALIRA (32) yang sudah 14 tahun mendirikan rumahtangga. Mereka dikurniakan seorang saja anak perempuan kini berusia 13 tahun bernama NURAIZA. Hidup mereka serba moden. Cara hidup mereka agak terbuka dan bebas. NURAIZA pula anak yang ceria, bijak, walaupun anak tunggal tetapi dia nampak matang dalam dunianya. Disebabkan ibu dan ayahnya hidup lebih mengutamakan duniawi, maka landas agama mereka agak kurang.

Download Link:

mediafire MKV (275MB)
pArt 1
part 2
part 3


Hotfile AVI:
Part 1
Part 2

UPDATE!!

Mediafire RMB (214mb)
part 1- http://adf.ly/Ijv7
part 2- http://adf.ly/IjvT
Read more

Ngangkung 2010 400MB DVDRip avi (mediafire link)

Ngangkung+%255B2010%255D Ngangkung [2010] DVDRip [Mediafire]

Filem ngangkung mengisahkan Azim, seorang pemandu lori yang hidup sederhana di sebuah perkampungan pinggir bandar bersama isteri, Suri dan anak perempuannya.
Azim mempunyai dua orang kawan baik iaitu Tasnim dan Wan. Tasnim dan Wan memang merupakan ‘kaki ekor’ d8an aktiviti mereka memang diketahui oleh isteri masing-masing.
Azim yang pada asalnya tidak pernah menghiraukan aktiviti rakan-rakannya akhirnya terpengaruh juga kerana desakan dan kesempitan hidup. Ditambah pula dengan kejayaan Tasnim mengubah gaya hidup setelah berjaya memenangi nombor ekor hasil ngangkung.
Bermula dengan hanya untuk melihat, kian hari Azim semakin seronok mengikut Tasnim dan Wan walaupun secara senyap tanpa pengetahuan Suri. Pelbagai cara dan berbagai jenis bomoh mereka jumpa demi mendapatkan nombor untuk mereka beli.


CLICK BELOW FOR DOWNLOAD
Read more

You Again (2010) BDrip 400MB




SCREENSHOTS

Read more

13 (2010) BDrip 350MB



SCREENSHOTS



Read more

Baca ni kalau tak dapat play movie

  1. .rar-extract using winrar or winzip.
  2. .001-combine file using HJsplit.
  3. Play the movie and no sound?Install K-Lite Codec Mega or Real Alternative
NOTA: Boleh tengok page SOFTWARE WAJIB ADA

Post terkini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...